SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till J20 Elit
Lagfoto säsongen 2021/2022

Skriv in en Välkomsttext här

Första matchen i Slutspelsserien
2022-02-15 22:26

På lördag, den 19/2 spelas första matchen i J20 Region Norr Slutspelsserien och matchen spelas mot Boden.

 

På grund av att Östersund Arena är uppbokad av Alexander Edler cup kommer hemmamatchen spelas borta i Röjsmohallen, Järpen. Matchstart är kl. 15.00.

 

I Röjsmohallen finns inte Svenskhockey.tv ännu (kommer i mars), men de har en annan streaming lösning som är uppsatt för vår match.

 

De som vill se matchen, men som inte kan komma och heja på plats, kan köpa matchen för endast 45:-. Beställ matchen på följande länk.

 

Övriga spelschemat finns på stats.swehockey.se och här på hemsidan.

2021-10-29 10:53

Påminnelse kring omklädningsrum: 

Tillgång till omklädningsrum sker 30 minuter innan ispass och 30 minuter efter ispass. Gäller alla team oavsett om man är ungdom eller junior.

 

Har man fys på sitt schema innan eller efter ispass så har man ingen tillgång till omklädningsrum, samma gäller om man bara har fys och ingen is= inget omklädningsrum.

 

Alltså har laget fys innan ispass så lägger ungdomarna in sina väskor i förrådet och hämtar utrustningen efter fysen för tillgång till omklädningsrum.

 

Har laget fys efter ispass så flyttar ungdomarna sin utrustning till förrådet för att sen ha fys och får sen duscha hemma.
Registrering kompetens och backuplista Sekretariat - Juniorlagen 2021-2022, ÖIK
2021-09-29 08:42

Östersunds IK har tidigare gått ut och efterfrågat funktionärer till olika funktioner till hela föreningen, i denna fokuserar vi enbart på att sammanställa kompetens- och backuplista gällande sekretariat till Juniorlagens matcher. 

Målbilden inom juniorlagen är att samarbeta inom många olika områden. Föräldrainsatser på hemmamatcher är en viktig del i detta. Ambitionen är att skapa en föräldrapool till alla juniorlagen. Initialt arbetar föräldrar i det juniorlag där man har sin son. Men om det är brist, så har vi en backuplista där vi kan tillfråga fler. Många av våra spelare har föräldrar som bor på andra orter än Östersund, de behöver känna att det finns en backuplista ex vid sjukdom eller andra förhinder.

Listan kommer också användas i syfte att kompetenshöja föräldrar som önskar lära sig andra funktioner i sekretariatet. 

Vi önskar ett svar från varje förälder. Fyller du i för flera personer behöver du göra flera registreringar. 

// Lagledarna samt Sportchef Juniorlagen Östersund IK


Fyll i din registering här:

 

Registrering kompetens- och backuplista Sekretariat Juniorlagen ÖIK

 
 
Våra sponsorer