SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till ÖIK U10
Lagfoto säsongen 2023/2024

ÖIK U10 är ett lag där alla hockeysugna barn födda 2013 är välkomna!

 

Vi välkomnar Dig att komma och "prova på" hockey tillsammans med oss.

Du behöver inte anmäla Dig för att komma och "prova på".

Vill ni höra av er till någon av tränarna eller lagledarna i förväg se(kontaktuppgifter).

Vi vill finnas här för dig, stötta och hjälpa för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt!

Har ni inte utrustning så finns det att låna.

Träningstider, se vår kalender.

Har ni frågor och funderingar, tveka inte utan kontakta oss ledare.

 

Varmt Välkomna till ÖIK U10!

En bit in på säsongen
2022-11-11 15:49

Nu är vi inne i November 2022. Vi har kört ca 2 pass i veckan sedan Augusti och grabbarna och tjejerna utvecklas mer och mer för varje vecka, vilket är otroligt roligt att se.

 

I mitten av Oktober var vi nere i Sundsvall och spelade Vasa Cup. Vi spelade 12 matcher på 2 dagar. Vi bodde på hotell mitt i stan och där fick vi chansen att lära känna varandra ännu mer. Att känna varandra i laget är viktigt, både för att kunna bli en bättre ishockeyspelare men även för att alla ska känna att den är en del av hela laget.

 

Nu har precis sammandragen kommit igång. När vi ska spela matcher har vi delat upp laget i 2 grupper och spelar 2 olika serier. Ena laget var förra helgen till Ramsele och kämpade sig genom matcherna med bravur och var supernöjda när dom åkte hem. Andra laget åker imorgon upp till Järpen för att spela 3 matcher i Röjsmohallen.

 

Det kommer rulla på med matcher vissa helger fram till jul. Sedan fortsätter det på samma sätt efter jul + att det är en cup till bokad som vi ska åka på.

Helgen 4-5 Mars ordnar vi en egen cup hemma i Östersund vilket kommer bli jättekul och vi ser fram emot att få spela hemma i Östersund Arena.

 

Finns det någon fler som är intresserad av att spela ishockey i ÖIK född 2013 är man välkommen att höra av sig för att komma och prova på. Det skulle vara jättekul! Alla är välkomna!

 

//ÖIK U10

 

 

 
Våra sponsorer