SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till ÖIK-12
Lagfoto säsongen 2023/2024

Fart, spänning, skratt och gemenskap!

I ÖIK-12 spelar både tjejer och killar, tillsammans skapar vi ett härligt gäng.

Är ni nyfikna på oss, se kontaktuppgifter.

Vi vill finnas här för dig, stötta och hjälpa för att din hockeyupplevelse ska bli så bra som möjligt!

 

Träningstider, se vår kalender.

 

 

Varmt Välkomna till ÖIK12!

 

Verksamhetsplan 23/24
2023-09-21 10:47

ÖIK födda 2012

Spelare & ledare

Inför den här säsongen har vi fått 2 nya spelare inskrivna i gruppen. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna! För att kunna stötta istränare och spelare med material så förstärker vi även med ytterligare en materialare.

Kickoff teambulidning försäsong

Laget har inte planerat något.

Istider och Fysträning

Ambitionen är att genomföra fys två gånger i veckan i samband med träning. Istränarna ansvarar för fysen men andra ledare kan komma att stötta upp. Tempot kommer att höjas på träningarna, vi kommer att addera positionsspel och träna mer matchsituationer. Vi kommer att samträna en del med ÖIK-11 och ÖIK-13. Utöver det kommer vi söka extra pass där vi kommer erbjuda mer matchspel och tydliga genomgångar. Föreningen kommer förhoppningsvis erbjuda två fasta ispass varje vecka. Seriematcherna kommer att planeras in på helger.

Matcher Seriespel

Föreningen har anmält lag i både U12 och U13 serie. Vi kommer således kunna erbjuda spel i flera serier med olika motstånd. Samarbetet med ÖIK-13 (U11) kommer att fortsätta så att våra spelare kommer kunna spela några matcher i smålagsspel. Vi kommer följa de nya sportsliga riktlinjerna och låta individen spela där de har bäst utvecklingsmöjligheter.

Cuper och träningsmatcher

Vår ambition är att kunna åka på en tidig cup under säsongen och en sen cup för att spelarna ska få spela på helplan. Precis som tidigare år kommer vi söka efter träningsmatcher.

Vi har bokat Björklöven Umeå Energi Cup 2023 21-22 oktober.

Inför kommande säsong

Vi inser att spela i U13 kommer bli tufft men roligt.

Utbildning av ledare

Samtliga istränare är i behov av utbildning, minst en istränare bör gå BU1. En tränare bör gå BU2 för att vi ska kunna kvalitetssäkra verksamheten enligt Svenska Ishockeyförbundets krav.

 

/ Ledarna team-12

Välkommen till en ny spännande säsong!
2021-08-05 10:21

Hej,

 

Här kommer lite information inför kommande säsong!

 

Spelare & ledare

Truppen består i dagsläget av 14 spelare, 4 istränare, 2 materialare, 1 cupgeneral samt 1 lagledare.

Vi hoppas att vi under säsongen får fler spelare till truppen. Alla kompisar är alltid välkomna att följa med o prova!

 

Kickoff teambulidning försäsong

Vi planerar en upptaktsträff där spelare, ledare och föräldrar samlas (pandemisäkert) för att bygga gemenskap och gruppkänsla. Vi kommer leka och träna samarbete. Vi planerar för att i anslutning till detta ett föräldramöte samt avsluta med något lättare att äta.

När datum är satt så kommer det en kallelse.

 

Istider och Fysträning

Säsongen 21/22 kommer vi fortsätta spelarnas grundläggande skridskoutbildning samt börja addera situationsträning. Fokus kommer ligga på skridskoteknik samt glädje. Vi kommer också börja utveckla spelförståelsen med hjälp av övningar och spel på mindre ytor. Till detta så kommer vi genomföra ett antal fyspass där motorik och allmän rörlighet är fokus. Tanken är också att avsluta varje ispass med en stretch för att bibehålla rörlighet samtidigt som vi bygger upp spelarnas muskelstyrka.

Redan vecka 32 kommer vi att börja få istider, så vi börjar smyga igång med lite träning.  Kallelser kommer.

Vi räknar med att starta upp säsongen ordentligt i början på september, när badsäsongen och semestern är slut. Skolorna har börjat och andra aktiviteter tex fotboll snart är slut.

 

Matcher Seriespel

Seriespel kommer att prioriteras och där har vi för avsikt att ställa upp med två lag så att barnen får så mycket speltid som möjligt Vi kommer att delta U10 serien Jämtland. Utöver serien har vi för avsikt att bjuda in samt aktivt söka träningsmatcher och mindre sammandrag med andra klubbar. 

 

Cuper och träningsmatcher

Under den här säsongen kommer laget att anordna Alexander Edlers 2-dagarscup i Östersunds Arena. Det är på grund av Coronapandemin den första cupen som laget ska anordna. Spännande!

Vår cupgeneral Jocke kommer att återkoppla till alla föräldrar när vi närmar oss planering och genomförande.

Utöver den egna cupen har vi för avsikt att delta i ytterligare två cuper, preliminärt har vi tittat på Vasa cup i Sundsvall (november) samt  Foppa cup i Örnsköldsvik i början på 2022.

 

 

Inför kommande säsong

Som föreningen meddelat i separat mail till er alla så kommer vi att byta föreningssystem till SportAdmin. Ladda hem den appen och logga in så snart som möjligt. Vi ledare kommer att succesivt börja använda den appen för kallelser och information. 

 

Om ni nu saknar någon information, eller har funderingar, så tveka inte att höra av er till någon av ledarna.

 

 

Vi hälsar er alla tillbaka till en ny spännande säsong!

Tommy

Joel

Calle

Johnny

Rickard

Henrik

Ulrika

Jocke

 
Våra sponsorer