SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till en ny spännande säsong!
2021-08-05 10:21

Hej,

 

Här kommer lite information inför kommande säsong!

 

Spelare & ledare

Truppen består i dagsläget av 14 spelare, 4 istränare, 2 materialare, 1 cupgeneral samt 1 lagledare.

Vi hoppas att vi under säsongen får fler spelare till truppen. Alla kompisar är alltid välkomna att följa med o prova!

 

Kickoff teambulidning försäsong

Vi planerar en upptaktsträff där spelare, ledare och föräldrar samlas (pandemisäkert) för att bygga gemenskap och gruppkänsla. Vi kommer leka och träna samarbete. Vi planerar för att i anslutning till detta ett föräldramöte samt avsluta med något lättare att äta.

När datum är satt så kommer det en kallelse.

 

Istider och Fysträning

Säsongen 21/22 kommer vi fortsätta spelarnas grundläggande skridskoutbildning samt börja addera situationsträning. Fokus kommer ligga på skridskoteknik samt glädje. Vi kommer också börja utveckla spelförståelsen med hjälp av övningar och spel på mindre ytor. Till detta så kommer vi genomföra ett antal fyspass där motorik och allmän rörlighet är fokus. Tanken är också att avsluta varje ispass med en stretch för att bibehålla rörlighet samtidigt som vi bygger upp spelarnas muskelstyrka.

Redan vecka 32 kommer vi att börja få istider, så vi börjar smyga igång med lite träning.  Kallelser kommer.

Vi räknar med att starta upp säsongen ordentligt i början på september, när badsäsongen och semestern är slut. Skolorna har börjat och andra aktiviteter tex fotboll snart är slut.

 

Matcher Seriespel

Seriespel kommer att prioriteras och där har vi för avsikt att ställa upp med två lag så att barnen får så mycket speltid som möjligt Vi kommer att delta U10 serien Jämtland. Utöver serien har vi för avsikt att bjuda in samt aktivt söka träningsmatcher och mindre sammandrag med andra klubbar. 

 

Cuper och träningsmatcher

Under den här säsongen kommer laget att anordna Alexander Edlers 2-dagarscup i Östersunds Arena. Det är på grund av Coronapandemin den första cupen som laget ska anordna. Spännande!

Vår cupgeneral Jocke kommer att återkoppla till alla föräldrar när vi närmar oss planering och genomförande.

Utöver den egna cupen har vi för avsikt att delta i ytterligare två cuper, preliminärt har vi tittat på Vasa cup i Sundsvall (november) samt  Foppa cup i Örnsköldsvik i början på 2022.

 

 

Inför kommande säsong

Som föreningen meddelat i separat mail till er alla så kommer vi att byta föreningssystem till SportAdmin. Ladda hem den appen och logga in så snart som möjligt. Vi ledare kommer att succesivt börja använda den appen för kallelser och information. 

 

Om ni nu saknar någon information, eller har funderingar, så tveka inte att höra av er till någon av ledarna.

 

 

Vi hälsar er alla tillbaka till en ny spännande säsong!

Tommy

Joel

Calle

Johnny

Rickard

Henrik

Ulrika

Jocke


Nyhetsarkiv
Verksamhetsplan 23/242023-09-21 10:47
 
Våra sponsorer