SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Verksamhetsplan 23/24
2023-09-21 10:47

ÖIK födda 2012

Spelare & ledare

Inför den här säsongen har vi fått 2 nya spelare inskrivna i gruppen. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna! För att kunna stötta istränare och spelare med material så förstärker vi även med ytterligare en materialare.

Kickoff teambulidning försäsong

Laget har inte planerat något.

Istider och Fysträning

Ambitionen är att genomföra fys två gånger i veckan i samband med träning. Istränarna ansvarar för fysen men andra ledare kan komma att stötta upp. Tempot kommer att höjas på träningarna, vi kommer att addera positionsspel och träna mer matchsituationer. Vi kommer att samträna en del med ÖIK-11 och ÖIK-13. Utöver det kommer vi söka extra pass där vi kommer erbjuda mer matchspel och tydliga genomgångar. Föreningen kommer förhoppningsvis erbjuda två fasta ispass varje vecka. Seriematcherna kommer att planeras in på helger.

Matcher Seriespel

Föreningen har anmält lag i både U12 och U13 serie. Vi kommer således kunna erbjuda spel i flera serier med olika motstånd. Samarbetet med ÖIK-13 (U11) kommer att fortsätta så att våra spelare kommer kunna spela några matcher i smålagsspel. Vi kommer följa de nya sportsliga riktlinjerna och låta individen spela där de har bäst utvecklingsmöjligheter.

Cuper och träningsmatcher

Vår ambition är att kunna åka på en tidig cup under säsongen och en sen cup för att spelarna ska få spela på helplan. Precis som tidigare år kommer vi söka efter träningsmatcher.

Vi har bokat Björklöven Umeå Energi Cup 2023 21-22 oktober.

Inför kommande säsong

Vi inser att spela i U13 kommer bli tufft men roligt.

Utbildning av ledare

Samtliga istränare är i behov av utbildning, minst en istränare bör gå BU1. En tränare bör gå BU2 för att vi ska kunna kvalitetssäkra verksamheten enligt Svenska Ishockeyförbundets krav.

 

/ Ledarna team-12


Nyhetsarkiv
Verksamhetsplan 23/242023-09-21 10:47
 
Våra sponsorer