SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till ÖIK 10!
Lagfoto säsongen 2021/2022

ÖIK-10 ÄR LAGET SOM VÄRDESÄTTER UTVECKLING PÅ FLERA NIVÅER

 

Vi är ett glatt team som värdesätter varje spelares utveckling inom laget, både på- och utanför isen.

 

Vi strävar mot ett Önskat läge:

-En bra i värdegrund för verksamheten, där alla mår bra.

-Respektfullt beteende mellan spelare och spelare, ledare och spelare samt ledare och ledare.

-Personlig utveckling och kvalitativ spelarutveckling.

-Lagsammanhållning

-Tillit och trygghet i gruppen

-Barnens perspektiv finns med i det önskade läge, samt deras behov och förutsättningar är en del av den kortsiktigare verksamhetsplaneringen.

 

Ledarna följer upp verksamheten varje säsong, för att kunna "skruva" i planeringen och  därmed säkerställa att vi håller riktningen mot vårt önskade läge. 

 

Är dy nyfiken på vårt lag, eller har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta någon av ledarna eller lagledarna (kontaktuppgifter).

Säsongsavslutning 21/22
2022-05-20 14:24
Laserhallen, Östersund

Hej allihopa!

 

Hoppas att ni alla haft det riktigt bra sedan vi klev av isen på arenan. Säsongen blev något längre än vanligt med anledning av ÖIKs avancemang till Hockeyallsvenskan! SÅ GRYMT häftigt! WOW vilken grej! Och vi passar också på att GRATULERA Kjella till utmärkelsen som Årets ledare i svensk ishockey

 

Vi vill också hälsa en ny spelare vid namn Hugo VÄLKOMMEN till oss i ÖIK-10! Hugo kommer att ansluta till sommarträningar och vi kommer att återkomma med mer info om dem.  

 

Många av Er har nu gått över till sommaridrotter och det är vi verkligen positiva till! Men vi vill ju ändå avsluta säsongen 21/22 tillsammans och det gör vi med en aktivitet i LaserhallenMulti Challenge. Där kommer vi aktivera oss i Laserhallen och sedan äter vi en bit mat tillsammans. Det serveras Hamburgertallrik och de specialkoster som vi haft på cuperna är meddelade även här. Hör av er om det tillkommit någon specialkost hos någon sedan Aprilcupen. 

 

Tider på söndag 22/5:

Samling 12.30 på Multi Challenge

Laserhallen bokad: 13-15, spel sker i grupper

Bord i restaurangen har vi från 15.00

Avslut ca 16.30

 

Så kul att så många anmält sig till aktiviteten, vi ses på söndag! 

 

Trevlig Helg! // Ledarna

VI VANN Teamsters Cup 2022!
2022-03-22 22:14

Vilken cuphelg vi fick i Timrå!

 

Ett fantastiskt lag bjöd på spännande matcher, härligt häng med spelare och ledare, bra cuparrangemang, umgänge i gott föräldrasällskap och till råga på allt så hade vi med oss en guldpokal när vi åkte hem. Kan det bli bättre? 

TACK allihopa för en RIKTIGT rolig och bra helg! Nu laddar vi om för hemmacup. (För mer info om den, besök Cuponline och April Cupen U12)

 

// Ledarna

Imorgon åker vi på Cup!
2022-03-17 19:32

TIMRÅ, HERE WE COME!

 

Nu är det ÄNTLIGEN dags för cup igen! Det här ska bli riktigt skoj! 

 

Länk till tidigare nyhet med info om cupen, där finns bland annat tips på packlista.

 

Vi samlas vid omklädningrummet. På kartan på bilden kan ni se hur ni tar er för att komma till den närmaste ingången till omklädningsrummet. Den ligger i anslutning till Lillstrimmahallen som är på baksidan av NHC Arena. Så kör förbi arenan och sväng av till vänster och kör runt till baksidan. 

 

Första match 13.00. Samlingstid senast 12.00, ledare finns dock på plats redan 11.00 för den som vill komma i god tid och installera sig i omklädningsrummet. Vi har omklädningsrummet hela helgen, där kommer helgens ombyte och duschning ske. Så lämna av relevant bagage där. 

 

Vi kommer att få checka in på skolan först 15.00, så vi behöver ha alla såna grejer kvar i bilarna tills dess. På kartan ser ni att "Skola/Boende" ligger mittemot huvudentrén på NHC Arena. 

 

Följ cupen online

 

Matcherna kommer att visas på svenskhockey.tv

 

Matchschema och resultat visas på cuponline

 

Hälsning från Timrå IK

Vi vill att ni tänker på att domarna är ungdomar/juniorer som alltid gör sitt bästa. Vi bidrar alla med visad respekt för deras insats i denna cup och undviker gemensamt nedvärderande kommentarer till domslut och insats. Detta respektfulla agerande förmedlas även till alla spelare i samtliga lag innan match.

 

De hälsar oss HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! 

 

 

Kom ihåg ladda upp för en rolig helg med att äta, sova och dricka ordentligt med vatten! Detta försöker vi sedan hålla i under hela helgen! 

 

Vi ses imorgon! // Ledarna

 

 

Arbetsfördelning Aprilcupen 2022
2022-03-14 23:31

Hej!

 

Nu är det snart dags för vår hemmacup som numera heter Aprilcupen 2022. Den går av stapeln 8-10 april så se till att söka ledigt på fredagen, skaffa barn och hundvakt för hela helgen😊. Det kommer att bli skoj!

 

Klicka på länken (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Fa0edQVYY2LGVrun2WelQb0K9e5xwqB10v_9MMZjJRw/edit?usp=sharing) så finner ni en fil med arbetsuppgifter som vi vill att ni skriver upp er på. Fyll i ditt namn i den grupp du vill tillhöra, först till kvarn gäller. De vita rutorna är minimiantal per grupp. Är alla vita rutor fyllda, skriv ditt namn på streckade rutor. Vi kommer att behöva två 2 ”arbetare” per spelare.

 

Fyll i formuläret senast nu på onsdag, den 16 mars. Har ni problem att fylla i formuläret, skicka dina önskemål direkt till Sandra.

 

Om ni inte har skrivit upp er så fördelar vi er efter behov.

 

Varje gruppansvarig kommer att kalla sin grupp till ett separat möte.

 

Hälsningar

Sandra & Patrick

 

Nu är det dags för cup igen!
2022-03-03 11:50
Dagen till ära... En del av ÖIK- 10 på cup i Njurunda 3 mars 2018

 

HEJ ALLIHOPA!

 

Nu börjar det ÄNTLIGEN närma sig cup igen! :-)

Tre dagars matchande mot lagen Modo Hockey, Järveds IF, Näldens IF, Timrå IK, Astor Ishockeyklubb och Leangen Eagles. För första gången ska vi möta två norska lag, bara det blir spännande!

 

Matcherna spelas på helplan med flygande byten, 2 x20 min med 1 minuts utvisningar. Alla lag möts i en enkelserie. Finalen spelas mellan 1:an och 2:an, samt placeringsmatch mellan 3:an och 4:an.

 

Matcherna spelas i NHC Arena/Lillstrimmahallen

Hallarna ligger vägg i vägg med varandra. Vi kommer att få ett eget omklädningsrum som vi huserar i under hela cupen. Vägbeskrivning i Google Maps

 

Första matchen börjar 13.00 fredagen den 18 mars, samling i Timrå klockan 12.00

Matcherna i enkelserien är inlagda i vår kalender i SportAdmin, för mer info om matcher och cupen besök Teamster Cup U12

 

Logi

Laget kommer att bo på en skola i närheten av ishallarna fredag till söndag (18-20 mars).

TIPS! Flera av de anhöriga har bokat Scandic Nord i Sundsvall. 

 

Hör av Er till Maria Kumpula om spelaren bor någon annanstans än med laget (en eller båda nätterna), så har vi koll på det. 

 

Mat

Middag under fredagskvällen samt måltiderna under lördag och söndag kommer att serveras i närliggande skolrestaurang ca 100m ifrån arenan. Samtliga spelare och ledare i respektive lag kommer att äta gemensamt enligt ett matschema som erhålles vid ankomst. För besökande föräldrar/släktingar/vänner finns serveringsmöjligheter i närheten av arenan.

Mat som ingår:

Fredag: Middag, kvällsmål

Lördag: Frukost, lunch, middag, kvällsmål

Söndag: Frukost, lunch 

 

Se till att era spelare har extra mellanmål att äta emellan matcherna. Om ni föräldrar inte kommer att finnas på plats själva och spelaren behöver hjälp med inköp, så kan det mesta lösas med Swish till någon av lagledarna. 

 

Packa med

 • Liggunderlag/madrass, sänglinne, kudde, filt/täcke/sovsäck.
 • Hockeyutrustning + klubba (gärna även en extra klubba)
 • Skridskor och skydd
 • Tejp för benskydd och klubba
 • Skor som kan användas vi uppvärmning utomhus.
 • Värmedress/kläder för kallare grader
 • Underställ, mer än ett rekommenderas.
 • Bra med flera par strumpor, för att minska risken för skavsår.
 • Handduk och duschartiklar
 • Tofflor att ha inne.
 • Kläder för ombyte (kalsonger, strumpor, t-shirt, byxor, tröja)
 • Varm tröja
 • Laddare till mobilen, hörlurar till mobil/padda.
 • Hygienartiklar (tandborste och tandkräm, duschkräm osv)
 • Plåster, skavsårsplåster
 • Gällande extra energi/mellanmål, se i textstycket ovanför denna packlista. 

 

Förhållningsriktlinjer

 • Under vissa tider kommer mobilförbud att gälla. Om man behöver nå sina föräldrar eller tvärtom, så kommer det finnas möjlighet till det. Det går alltid bra att ringa någon av ledarna. Spelarna kommer givetvis att kunna ringa och säga god natt om de vill det.
 • Det kommer att vara förbud mot godis, sportdrycker och annat sött under helgen.
 • Sömnen är viktig för återhämtningen och för att orka. Ledarna kommer därför att bestämma när lyset släcks för natten.
 • Vi är respektfulla, och bra lagkamrater i med- och motgång.

 

Transport till och från Timrå

Vi har inte bokat någon stor buss för spelarna, då vi vet att många föräldrar kommer att vara på plats och tar egna bilar och vi då kan lösa det med samåkning. Vi kommer givetvis att se till att alla spelare tar sig tur och retur till Timrå och går det inte att lösa med samåkning, så bokar vi en minibuss eller två. Hör av er till Maria eller Malin senast 11 mars ifall ni inte har skjuts, så löser vi det som sagt det! 

 

 

Timrå IK bjuder alla spelare och ledare, som deltar i cupen, på gratis inträde till en historisk hockeymatch mellan Icebreakers & Tre Kronor Legends

Lördagen den 19 mars 2022 kommer Icebreakers på besök till NHC arena i Timrå, med världskända spelare såsom bröderna Daniel och Henrik Sedin, Peter Forsberg, Henrik Zetterberg och mer. Det är inte känt exakt vilka spelare som deltar i Icebreakers vid detta speltillfälle, men det blir garanterat en stjärnspeckad laguppställning i båda lagen. På grund av restriktioner kunde inte Toronto Maple Leafs veteranlag komma till Sverige (såsom det var tänkt från början) och möta Icebreakers i NHC Arena. Därför blir Tre Kronor Legends, med Börje Salming i spetsen och Curre Lundmark i båset, det nya motståndet.

 

Flertalet aktiviteter kommer att äga rum i och runt arenan från kl.12 på lördagen fram till kl.18. Matchen spelas kl.15 på lördagen. Inga cupaktiviteter kommer att äga rum under denna tidsperiod på lördag den 19 mars mellan kl.12-18.

 


Det här kommer att bli SÅÅÅ ROLIGT! Vi LÄNGTAR! :-)

 

// Ledarna

 

 

(Frågor på innehållet i brevet? Kontakta Maria Kumpula som sitter bakom tangentbordet ;-) )

 
Våra sponsorer