SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till ÖIK 10!
Lagfoto säsongen 2022/2023

ÖIK-10 ÄR LAGET SOM VÄRDESÄTTER UTVECKLING PÅ FLERA NIVÅER

 

Vi är ett glatt team som värdesätter varje spelares utveckling inom laget, både på- och utanför isen.

 

Vi strävar mot ett Önskat läge:

-En bra i värdegrund för verksamheten, där alla mår bra.

-Respektfullt beteende mellan spelare och spelare, ledare och spelare samt ledare och ledare.

-Personlig utveckling och kvalitativ spelarutveckling.

-Lagsammanhållning

-Tillit och trygghet i gruppen

-Spelarnas perspektiv finns med i det önskade läge, samt deras behov och förutsättningar är en del av den kortsiktigare verksamhetsplaneringen.

 

Ledarna följer upp verksamheten varje säsong, för att kunna "skruva" i planeringen och därmed säkerställa att vi håller riktningen mot vårt önskade läge. 

 

Är du nyfiken på vårt lag, eller har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta någon av ledarna eller lagledarna (kontaktuppgifter).

Nu är det nära....
2023-01-24 17:29

 

... Hemmacupen närmar sig med stormsteg! Så himla roligt!

 

Gruppspelsmatcherna är nu även inlagda i SportAdmin kalendern. Samlingstider kommer att kommuniceras med spelarna under helgen. Annars hittar ni info om matcher och resultat på Cuponline. Matcherna kommer sändas på svenskhockey.tv för de som vill följa lagen på distans. 

 

 

På fredag kör vi så det ryker! 

 

Heja alla spelare, ledare och föräldrar i ÖIK-10! 

 

 

Info gällande arbetsinsatser på U18 Ishockey VM för damer
2022-12-28 18:31
Bild: Svenska Ishockeyförbundet

Hej allihopa!

 

Som ni nog alla vet, så arrangeras U18 Ishockey VM för damer i Östersunds Arena 8 - 15 januari 2023. Lagen i Östersunds IK ska ställa upp med olika arbetsinsatser och vi i ÖIK-10 har fått uppgiften att vara "Snowteam" på fyra av dessa VM-matcher. Detta innebär att vi ska göra en del uppgifter på isen under Powerbreaks i perioderna (bl a skyffla snö). Eftersom varje Snowteam ska innehålla 8st + 2st reserver och vi ska vara i två hallar parallellt, så behövs det verkligen att alla ställer upp! Vi vet att det finns spelare som varit lite otrygga i uppdraget kring powerbreaks, men här behöver vi ledare och föräldrar verkligen hjälpas åt att peppa dem och göra detta som ett lag. Kallelser kommer att skickas ut till dessa dagar, men för att ska kunna lösa detta så behöver vi alltså be alla att prioritera detta. 

 

Vi ledare kommer att finnas på plats vid dessa matchtillfällen, så spelarna har den tryggheten. Det kommer även att vara ett obligatoriskt övningstillfälle och en testmatch den 7 januari 17.00-19.00 i A-hallen.

 

 

De matcher som vi blivit tilldelade är:

 

Söndag 8 januari 2023

A-hallen, CHE vs SUI kl.12.00 (Snowteam 1)

B-hallen, SVK vs JPN kl.14.00 (Snowteam 2)

 

Onsdag 11 januari 2023

A-hallen FIN vs SWE kl.16.00 (Snowteam 2)

B-hallen SUI vs JPN kl.18.00 (Snowteam 1)

 

(Samling 60 min innan matchstart. Ha på Er svarta träningsbyxor/överdragsbyxor och ta med skridskor, hjälm och handskar)

 

 

SNOWTEAM 1 SNOWTEAM 2

Hugo, Jacob, Malte, Melvin SH, Oskar S,Ture, Valter, Vidar, Ville och Wilmer

+ ledare

Liam, Lucas, Ludvig, Ludvik, Marcus, Melvin ÅN, Måns, Oscar E, Noel och Viktor

+ ledare

 

(Ni ordnar byte av Snowteam själva. Dvs vill man byta team någon av dagarna, så löser ni den kontakten själv och skriver i kallelsen så vi ledare vet vem som kommer.)

 

Vi ledare ska försöka göra detta till en rolig laggrej, för att ta bort en del av nervositeten kring detta. Bland annat så kommer vi se över möjligheten att fika tillsammans (lokalmässigt), och i så fall bjuda på gemensamt fika till spelarna dessa dagar. Men det får vi återkomma till när vi vet mer om tillgång till restaurangen eller annat lokalalternativ. 

 

Tillgängliga instruktioner att förbereda sig med:

  • Ni hittar ett dokument på hemsidan med instruktioner, kanske inte jättelätt att förstå för spelarna men tillsammans med filmen nedan så klarnar det litegrann.
  • Det finns även en film att se, dock finns den bara i filtypen .MOV, så man behöver ha en program som fixar att spela upp den filtypen (eller vara en hejjare på konvertering ;-) ) 

 

Hur skapar vi de bästa och tryggaste förutsättningarna för spelarna? 

Vi ledare finns på plats vid matcherna, vi kommer även innan att göra vårt yttersta kring att prata om detta och ta bort "prestige, press och nervositet". Ni föräldrar får gärna hjälpa till med att förbereda dem genom att titta på filmen tillsammans, få dem till övningstillfället 7jan. Samt prata och peppa dem, be dem gärna peppa sina lagkamrater också.

 

Tillsammans är vi ÖIK-10! :-) // Ledarna

 

 

Frågor kring insatsen och även på innehållet i detta mail kan besvaras av Maria Kumpula

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
2022-12-24 13:45

God Jul & Gott Nytt År bästa ÖIK-10! 

Hoppas ni får en RIKTIGT fin, mysig och fröjdefull jul! 

Önskar Tomtarna i ledarstaben! ;-) 

Ankarcupen, here we come!
2022-12-07 10:23

Hej allihopa!

 

För er kännedom så har vi anmält oss till Ankarcupen som arrangeras av Strömsbro IF. Den spelas i Hofors ishall helgen 31 mars - 2 april 2023. En kallelse till den kommer ut redan nu. Cupsidan har nyligen publicerats och uppdateras löpande innan cupstart. (Dock ej uppdaterad med allt just nu)

 

Ha det bra! // Ledarna

Återstående föräldrainsatser
2022-11-29 23:51

Hej!

 

Nu tror jag att jag hunnit sätta mig in i föräldrainsatserna, så nu skickas kallelser till både 7 december 2022 och 3 februari 2023. För att det ska bli transparent för alla, så har jag knåpat ihop en lista med fördelningen. Om jag har missat någons insats, så säg till! Likaså tvärtom givetvis ;-) 

 

Ni kommer få kallelser till de insatser som ni är aktuella för, kallelsen går till spelarna men gäller föräldrarna. (Går inte att kalla föräldrar i systemet.) Skriv namn på den som ska jobba i kommentaren. Lite osäker på alla samlingstider, så jag uppdaterar kallelsen när jag har bättre koll på dem. Men har i kallelsen lagt in samling 2 timmar innan matchstart nu. 

 

Om ni inte kan själva, så finns två alternativ:

  • Fråga om någon kan ta erat pass (det ansvarar var och en för)
  • Köpa er fri för 500kr, genom att kontakta Emma på Arenarestaurangen. Ni når henne på: 070-3029363 eller emma@arenarestaurangen.com

Om ni byter eller köper er fri, skriv en kommentar i kallelsen med namnet på den som ska jobba. Dvs även om ni köper er fri, skriv då in namnet på den som Emma tillsätter. Ni får ett namn av henne när hon återkopplar till Er.

 

 

Som sagt, hör av er till mig om det är något! 

 

Ha det bra! // Maria 

 
Våra sponsorer