SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till J18 Div 1
Östersunds IK J18 Div1 säsongen 2021/2022

Välkommen till 2021/2022 års Östersunds IK J18 Div1, bestående av spelare födda 2004 resp 2005 till största del. 2004orna som i J18 sammanhang haft en mindre roligt år med Covid 19 som präglat säsongen kommer garanterat revanschsugna. Årets förstaårsjuniorer har såklart även dem haft en utmanande säsong med Covid som ryggsäck, de är i år bestående till stor del av LIU studenter från Jämtlands gymnasium. De allra flesta med sin bakgrund i Östersunds IK men där även spelare från ett flertal andra moderföreningar finns representerade. Däribland Järpens IF, Näldens IF, Brunflo IK, IFK Strömsund och Uppsala finns representerade på den geografiska hockeykartan. 

Vi ser alla fram emot en inte minst en rolig, spännande och utvecklande säsong....med många bra matcher.

 

Välkommen att följa oss, inte minst i Östersunds arena, men även på Svenskhockey.tv om ni inte kan närvara på arenorna, eller här på lagsidan där vi ska försöka vara levande och uppdaterade under säsongen. 

 

Skridskorna är fullfartsslipade och klubborna är kalibrerade.

 

/Östersunds IK J18 Div1

 

Registrering kompetens och backuplista Sekretariat - Juniorlagen 2021-2022, ÖIK
2021-09-29 08:35

Östersunds IK har tidigare gått ut och efterfrågat funktionärer till olika funktioner till hela föreningen, i denna fokuserar vi enbart på att sammanställa kompetens- och backuplista gällande sekretariat till Juniorlagens matcher. 

Målbilden inom juniorlagen är att samarbeta inom många olika områden. Föräldrainsatser på hemmamatcher är en viktig del i detta. Ambitionen är att skapa en föräldrapool till alla juniorlagen. Initialt arbetar föräldrar i det juniorlag där man har sin son. Men om det är brist, så har vi en backuplista där vi kan tillfråga fler. Många av våra spelare har föräldrar som bor på andra orter än Östersund, de behöver känna att det finns en backuplista ex vid sjukdom eller andra förhinder.

Listan kommer också användas i syfte att kompetenshöja föräldrar som önskar lära sig andra funktioner i sekretariatet. 

Vi önskar ett svar från varje förälder. Fyller du i för flera personer behöver du göra flera registreringar. 

// Lagledarna samt Sportchef Juniorlagen Östersund IK


Fyll i din registering här:

 

Registrering kompetens- och backuplista Sekretariat Juniorlagen ÖIK

Lyckad teambuildingdag för ÖIK J18
2021-08-22 09:18

Under lördagen var det dags! Dags för ÖIK J18 Div1`s Teambuildingdag, och spekulationerna inför vad som komma skulle var nog lika många som antalet spelare i laget.

Serieplaneringen igång för fullt
2021-08-18 19:31
Seriepremiären närmar sig.

Precis har seriemöte för J18 Div1 Norra avslutats och seriens matcher är i full gång med att planeras in. Även om det än så länge är en matchschema som i allra högsta grad är preliminärt där det är många samtal som ska tas innan allt är definitivt så har arbetes börjat rulla på. Serien kommer med säkerhet att justeras allt eftersom så ser i alla fall premiären ut att ske 3 oktober för att avslutas den 12 december. Hoppas inom kort att hela matchschema kan meddelas som helt klart, i skrivande stund är läget så att ett lag kan tillkomma i sista stund, dock inte klart än. Vad händer efter serien då?
Då är det så att toppen i serien möts under en kvalhelg den 17-19 december för en möjlig plats att spela i J18 Region Norr efter nyår. Förutsättningen för ÖIK J18 Div1 att som lag få spela där är dock lika med noll iom att man redan har ett lag i den serien.
Färdigspelat är det dock inte då fortsättningsserien tar vid för laget isf efter nyår.

 

Preliminär matchschema finns under matcher.

 

/TH

 
Våra sponsorer