SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Summering av helgens matcher i Avesta
2022-09-19 16:44

Summering av helgens matcher som slutar med två förluster, Avesta BK (2-8) och Falu IF (4-7).

Kortfattat är att vi gjort tre och en halv bra period av sex stycken men tyvärr har vi en för låg lägstanivå som straffar oss bakåt och resultatmässigt är det givetvis inte bra men prestationsmässigt är vi precis där vi ska vara just nu i många delar av spelet.
Bland annat i spelet med puck i våra urspel från försvarszonen gör vi det enklare,smartare och snabbare.
I anfallszonen klev några killar fram och levererade mer än tidigare vilket gör att det ser lovande ut inför seriestarten i oktober.
I spelet utan puck kommer vi göra en del förändringar till nästa helg i det tuffa dubbelmötet mot förra säsongens seriesegrare Sollefteå. Grupputvecklingen där en del är att träna på att bara fokusera på det vi kan påverka under match och träning ser bättre ut. Vi gör även små framsteg i hur vi kommunicerar med varandra både på och utanför isen och laget gör det bra i den processen och hela ledarteamet är nöjda med utvecklingen.

Huvudtränare Christer Lidström

 
Våra sponsorer