SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lyckad teambuildingdag för ÖIK J18
2021-08-22 09:18

Under lördagen var det dags! Dags för ÖIK J18 Div1`s Teambuildingdag, och spekulationerna inför vad som komma skulle var nog lika många som antalet spelare i laget.

Klockan 09.45 var det samling vid Östersunds arena. Kanske fanns det lite nervositet i luften hos alla i laget, vetskapen om vad som skulle hända var ju ändå lika med noll. Även om de själva hade spekulerat om allt från resa till Åre och springa i fjällen, åka till Gustavsbergsbacken och springa...springa skulle de ändå få göra tydligen, var övertygelsen.
In med killarna i ett gäng bilar från föräldrar och ledare och dagen var igång.

Första anhalt var inte långt utanför Östersund. Närmare bestämt strax utanför Torvalla industriområde, vid en skogsbilväg med direktiven löparskor på!
Jäklar skulle de ändå få rätt, löpning!?


De fick de, till en början då de fått ett kit från sponsorer och det nödvändiga för att inleda dagen så möts killarna upp av Ulrica Lindholm och strax efteråt av Peja Lindholm som tar hand om dem med ett kortare föredrag och information om teambuilding, frågor diskussioner om ämnet som grabbarna själva får fundera på under dagen.

Efter en timme inkluderande en liten avslutande löprunda landar gänget strax vid Total Padelcenter i Torvalla. Platsen för dagens aktiviterar., och där Thorbjörn Östling möter upp och tar hand om grabbarna. Vissa var det första gången man spelade Padeltennis medan för vissa är padeltennis en del av vardagen, ni vet själva vilka som var proffs ((läs Morgan Nielsen och Peja Lindholm).

Laget är nu uppdelade i två lag, rött och blått där alla kommer att spela ett gäng dubbelmatcher med lika många olika matchkompisar för att försöka få ihop så många poäng som möjligt till sitt respektive 13 mannalag.
Slutresultat kanske mindre intressant.........men blå vann! :) 

 

Sen lunchdags vid 14-14.30. En lunch som de såklart skulle tillaga själva.

Varsågoda, här finns en Muurika från Svenska Kyrkan, korv i massor från Änge Slakteri, potatis, dryck och massa annat behövligt från Attest.nu .

Bara att sätta igång. En tillagning som gjordes på ett konstruktivt, strukturerande och bra sätt...och framför allt så blev maten ätbar, eller t.o.m. riktigt god enligt de flesta.

 

Efter lunchen och för ledarna, eller alla som önskade en obligatorisk kopp kaffe från Jobmeal tog Peja år hand om grabbarna för en avslutande session med diskussioner om hur dagen varit, vad de tänkt på och tagit med sig från dagen.

 

Dock inte helt slut där, klockan närmar sig 16 och nu plockas ett välkommet och välförtjänt gotiska fram, en stor bärtårta från Renates Konditori/Cafe Magneten i Krokom. "Den godaste tårtan jag någonsin ätit" hörs i Padelcentrets lokaler varpå årets Teambuildingdag för Östersunds IK J18 Div1 strax därefter är tillända.

En härlig dag med många skratt, tävling, svett och mycket att ta med sig för framtiden. 

Tack för allt...

#Peja Lindholm AB med familj

# Attest.nu i Sverige AB

#Total Padelcenter

#Svenska Kyrkan

#Renates Konditori/Café Magneten

#Träning & Event Thorbjörn Östling

#Intersport

#Jobmeal

#Änge Slaketeri

 

och självfallet till alla nära som hjälpt till i massor, liksom grabbarna och ledare i Östersunds IK J18 Div1.

 

/TH - ÖIK J18 Div1

 

 

 

 

 

 
Våra sponsorer